top of page

Handleidingen

 • Hoe kan ik het best mijn facturen & documenten bezorgen?
  In samenwerking met een digitale accountant kan je vandaag de dag gemakkelijk je documenten op een efficiënte manier digitaliseren en snel afleveren. Je elektronische verkoopfacturen worden automatisch aan ons bezorgd! Je aankoopfacturen en andere relevante documenten kan je op verschillende manieren bezorgen: Via een gepersonaliseerd e-mailadres dat gelinkt is aan het klantenportaal. Via de 'drag & drop' functie of de upload-knop in het klantenportaal. Via de scanfunctie op de mobiele app, trek gewoon een foto van je document en klaar is Kees.
 • Ik wil wel volledig digitaliseren, maar ik heb geen zin & tijd voor al dat scanwerk. Hoe pak ik dit best aan?
  Digitaliseren is op zich niet moeilijk, het is eerder een kwestie van het afstappen van je 'oude' gewoontes. Wij overlopen samen met u de mogelijkheden en de gebruiksvriendelijke tools waarvan je gebruik kan maken. Hiernaast bieden wij onze hulp op afstand aan om je bij eventuele moeilijkheden in real-time verder te helpen.
 • Ik wil een eerste vrijblijvend gesprek, moet ik hiervoor ter plaatse komen?
  Dit hoeft zeker niet! Wij werken volledig digitaal en kunnen dus gemakkelijk een meeting inplannen via: Zoom Microsoft Teams Google Meets of andere (op aanvraag) Je hoeft hier niet speciaal voor te bellen of te mailen, via onderstaande knop kan je rechtstreeks een meeting boeken. Kom je toch liever langs? Geen probleem! Dankzij onze flexkantoren zijn wij gemakkelijk bereikbaar. Contacteer ons even om een afspraak vast te leggen.
 • Wat zijn jullie prijzen?
  Wij geloven niet in het uurtje-factuurtje model, daarom werken wij met vaste prijzen zodat je niet voor grote verassingen komt te staan. Op onze pricing pagina kan je reeds een overzicht van onze indicatieve startprijzen terugvinden. Uiteraard is elk dossier uniek en is er steeds maatwerk van toepassing. Daarom raden wij aan om een kennismakingsgesprek gesprek in te plannen, zodat we elkaar leren kennen en wij beter kunnen inspelen op je noden en wensen.
bottom of page